неділя, 11 березня 2018 р.

День Збройних сил України


6 грудня відзначається День Збройних сил України. Це свято мужності, сили, впевненості, надійності, міцності, шляхетності, вірності, тобто тих якостей, які асоціюються у нас зі справжніми чоловіками. Це свято сильної, відкритої, безкорисної і непідкупної дружби, яка проходить перевірку небезпекою і ризиком. Це свято є дійсно всенародним, адже захисниками Вітчизни є учасники Революції Гідності та Свободи, добровольці і військові, волонтери, діти і дорослі — всі ті, хто в різний спосіб наближають перемогу.
Вже традиційно з нагоди Дня Збройних сил України та 74-ї річниці визволення міста Знам’янки від нацистських загарбників в НВК «Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 3 – гімназія» відбувся благодійний концерт «Благословенна Богом Земля – Україна» для учнів, вчителів, батьків, учасників АТО, членів їх сімей та мешканців мікрорайону. Концерт було присвячено тим, хто в боротьбі за волю і кращу долю України не дожив до сьогоднішнього дня, спить у незнаних і безіменних могилах, визволителям нашого міста від нацистських загарбників; цвіту нашого народу, його славним синам і донькам, які у розквіті сил віддали свою молодість, і, найдорожче, життя за нашу свободу; славним воїнам Збройних сил України, нашим землякам, які на сході України боронять нашу землю від ворогів, оберігають наш мир і спокій.
Всю щирість душі вклали у виконання пісень патріотичного спрямування Єніна Софія (6-Б), Муссолітіна Поліна (5-А), Огер Ілона та Лубяна Тетяна (9-В), Колебіденко Олександра (10-А), Петренко Катерина (8-Б), Охрімчук Дар’я (11-А), Гіль Аліса (8-Б), Мельничук Анна (11-А), Русін Валерій (7-В), Верхнянська Діана (7-А), Хоменко Діана (7-Б), Печонкіна Дар’я (9-А) та вокальна група «Веселка». Слова віршів, які декламували Гапіч Анастасія (3-В), Ткаченко Микола (5-В), Нікітіна Єлизавета, Ліб Марина, Швец Олександра (8-А), Литвиненко Інна (5-А), проникали в саме серце. Хореографічні композиції у виконанні Печонкіної Дар’ї, Кубрак Катерини, Литвин Анастасії (9-А). Грекової Валерії, Дискант Софії, Іванової Олександри (6-А), Зосімової Лілії (11-А), Чокаль Наталії (11-Б),  та педагога-організатора Штефанко Світлани Василівни не залишили байдужими жодного глядача. Учні 11-Б класу продемонстрували, що в школі ми не тільки здобуваємо знання, а ще й отримуємо навички володіння зброєю, бойовими прийомами, які знадобляться майбутнім воїнам-захисникам України. 11-А клас з вокально-хореографічною композицією «Смуглянка» переніс глядачів у роки Другої світової війни.
Завдяки щирості та чистим душам дітей кожен у залі відчув свою індивідуальну причетність до загального процесу миротворчості.
Дякуємо кожному захиснику, хто ризикуючи власним життям, з честю і гідністю виконує свій громадянський і військовий обов'язок, мужньо протистоїть агресорам.
Ми - Українці, ми - підтримуємо українське військо, підтримуємо свою власну країну - своє майбутнє. Ми віримо в мирне майбутнє України!


ЗДВР Москаленко Л.І.













Немає коментарів:

Дописати коментар