четвер, 11 травня 2017 р.

Чисте довкілля

Чисте довкілля
Життя – сміття – це рима?
Та ні, скоріше факт:
За вікнами й дверима -
Суцільний сміттєбак
Давайте не псувати
Життя навколо нас.
Про землю рідну дбати
Я закликаю Вас!

Природа і людина тісно пов'язані. І якщо природа існувати може без людини, то людина без неї ні. Тому так важливо жити в гармонії з природою. Вона нам дає все необхідне для життєдіяльності.
Довкілля — наше природне оточення. Від забруднення воно страждає і хворіє: погіршуються умови життя рослин, тварин і самої людини. Щоб вижити, люди повинні зберегти природу Землі.
Треба пам’ятати, що дбати про навколишнє середовище повинна не тільки держава, а й кожна людина. Дорослі й діти мають берегти все там, де вони живуть, працюють і відпочивають. Що б ти не робив, спочатку подумай, чи не зашкодиш природі.
В рамках місячника благоустрою та з метою приведення до належного стану території навчального закладу у НВК «Знам’янська загальноосвітня школа І – ІІІ ступенів №3-гімназія»  пройшла щорічна всеукраїнська акція «За чисте довкілля» та день благоустрою території школи.
У прибиранні шкільної та частини прилеглої до школи території по вулиці В’ячеслава Чорновола  активну участь взяли всі учні школи, вчителі, технічні працівники. Учні працювали завзято і дружно, адже так приємно, коли довкілля сяє чистотою і охайністю.
Тож давайте не смітити і підтримувати належний порядок.
Заступник директора з виховної роботи Москаленко Л.І.










Немає коментарів:

Дописати коментар