понеділок, 27 лютого 2017 р.

Тиждень театру і кіно

     Протягом Тижня театру, музики та кіно для учнів та гостей школи відбулися: виставка портретів українських композиторів–класиків, виставка портретів українських акторів та режисерів театру і кіно. Лекторська група учнів 10–А класу розповіла учням про театри України, історію їх виникнення та творчі досягнення.


       Виховний захід на тему «Видатні постаті українського театру та кіно» був проведений у 5-Б  класі (класний керівник Білоголова Т. П.). Учні ознайомилися із історією виникнення українського театру та кінематографа, дізналися багато цікавого про українських акторів, режисерів, театральні професії (розгадували загадки «Професії театру»), розповідали про своїх улюблених кіноакторів.










     Урок музичного мистецтва на тему «Велике українське сімейство» був проведений у 5–Б класі. Учні ознайомилися з поняттям «оркестр народних інструментів» та його різновидами, з особливостями українських народних  інструментів. Прослухали Ноктюрн М. Калачевського у виконанні академічного народного оркестру України. Дуже зацікавила дітей розповідь вчителя про творчий шлях композитора М. Калачевського, його музичні здобутки, які незаслужено були забуті нащадками.


  


Немає коментарів:

Дописати коментар